Hľadanie produktov

Frontplatte

Predný kryt elektrického vrátnika je jednoduchý a elegantný. Klapka na vhadzovanie pošty je vybavená tlmičom, aby nehrkotala a zatvárala sa potichu. Zvonček je chránený proti vandalizmu a vonkajšia audio časť proti prieniku dažďovej vody. Patentovaný adaptér audio časti zabezpečuje optimálnu kvalitu prenosu zvuku. Integrovaná menovka sa vyrába sériovo z plastu a umožňuje individuálne popísanie. Ak by ste si želali vyhotovenie menovky z materiálu vyššej kvality, máme k dispozícii menovky z ušľachtilej ocele alebo eloxovaného hliníka.

DetailDescriptionFullLess

Predný kryt elektrického vrátnika je jednoduchý a elegantný. Klapka na vhadzovanie pošty je vybavená tlmičom, aby nehrkotala a zatvárala sa po... viac
Vybrať farbu
Vybrali ste si nasledujúci variant produktu:
Čelný panel s elektrickým vrátnikom vrátane velkej tlmenej klapky nerez
708,60 €* / ks

(708,6000 €/m2)

708.6

Ceny vrátane DPH plus náklady na dopravu

Produkt dostupný u vášho predajcu
i
vmDetailMusterLabel
vmDetailMusterContent
Číslo produktu: 21770
CE-Kennzeichnungen-icon2

Tlač stránky

Opis produktu
Privat/Architekt: 2
Druh produktu: elektrický vrátnik a štrbinová poštová schránka
Farba_detail: Edelstahl
Jednofarebné/tieňované: jednofarebný
Všetky ceny a kombinácie
Frontplatte
692,64
708,60
692,64
Gegensprechanlage Hörer Set
Súprava mikrotelefónu sa skladá z dverového reproduktora, nástenného telefónu s vysokokvalitným elektretovým mikrofónom v bielej farbe, ako aj zo sieťového zdroja na montáž rozdeľovača alebo nadomietkovú montáž.

310,6800 €* / ks

Menovka
Ak chcete mať na prednom kryte elektrického vrátnika menovku z akostnejšieho materiálu, máte k dispozícii vyhotovenia z kefovanej ušľachtilej ocele alebo eloxovaného hliníka. Na tieto menovky sa dá gravírovať.

49,20 €* / ks

Otvor pre elektrického vrátnika s poštovou schránkou (bez čelného panelu)
Ak by ste si do plotového stĺpika chceli hneď integrovať elektrického vrátnika a schránku, potrebujete „vnútro“, teda samotnú poštovú schránku, ako aj box, do ktorého môžete osadiť elektrického vrátnika. U nás sú oba prvky skombinované. Za príplatok vám radi orežeme naše plotové tvárnice, aby ste si do nich mohli osadiť štrbinovú schránku. Integrovaného elektrického vrátnika a poštovú schránku si môžete osadiť do plotov Linea, Classic, Faro, ako aj do štandardných plotov

441,9600 €* / ks

Poplatok za rezanie otvoru pre poštovú schránku
Do plotov Faro, Classic a štandardných plotov si môžete dať zakomponovať elektrického vrátnika. V takom prípade je potrebné na mieru vyrezať plotové tvárnice. Na želanie a za príplatok to zariadime. Takúto úpravu si u nás môžete objednať cez položku náklady na rezanie.

213,0000 €* / krát