Hľadanie produktov

in-lite Sway Tube

Sway Tube je súčasť stojacieho svietidla, ktorá sa musí skombinovať so Sway Light Head, aby bolo svietidlo kompletné. Sway Tube je stojan svietidla, do záhonu s pôdou alebo štrkom alebo do trávnika sa upevňuje jednoducho pomocou hrotu do zeme. Sway Tube je dostupný vo výškach 60 cm a 1 m.

DetailDescriptionFullLess

Sway Tube je súčasť stojacieho svietidla, ktorá sa musí skombinovať so Sway Light Head, aby bolo svietidlo kompletné. Sway Tube je stojan svie... viac
Vybrať farbu
Vybrať výšku stĺpika
Vybrali ste si nasledujúci variant produktu:
in-lite Sway Tube
47,90 €* / ks

(47,9000 €/m2)

47.9

Ceny vrátane DPH plus náklady na dopravu

Produkt dostupný u vášho predajcu
i
vmDetailMusterLabel
vmDetailMusterContent
Číslo produktu: 28154
CE-Kennzeichnungen-icon2

Tlač stránky

Opis produktu
Privat/Architekt: 2
Druh produktu: záhradné svietidlá
Farba_detail: black
Účel použitia: osvetlenie ciest a chodníkov, záhradné osvetlenie
Výška stĺpika: 1000 mm
Odber podľa cenníka: 15
Všetky ceny a kombinácie
in-lite Sway Tube
47,90
19,67
30,25
in-lite Sway Light Head
Sway Light Head od in-lite je svetelná hlavica, ktorá sa upevňuje na Sway Tube, flexibilnú ohybnú tyč. Sway Light Head má priemer 8,5 cm a svieti nadol. Svietidlo vydáva difúzne svetlo a perfektne sa hodí na osvetlenie vysokých rastlín a tráv. Sway Tube je k dispozícii v dĺžke 1 m, Sway Tube Low v dĺžke 60 cm. Sway je skvelá voľba, ak chcete mať v záhrade špeciálne osvetlenie. Keď skombinujete viacero svietidiel Sway, pri jemnom pohybe vo vetre dosiahnete prekrásny kolísavý efekt.

91,00 €* / ks

in-lite Kábel
12-voltové káble s dĺžkou 25 m, resp. 40 m, ktoré možno uložiť pod dlažbu alebo vrstvu zeme. Týmito káblami sa dá prepojiť transformátor a svietidlo s maximálnou vzdialenosťou 40 m.

97,00 €* / ks

in-lite Transformátor
Pre systém in-lite máte k dispozícii transformátory Hub-50 a Hub-100, ako aj transformátor Smart Hub-150, ktorý možno ovládať cez aplikáciu. Na transformátory Hub-50, resp. Hub-100 môžete pripojiť svietidlá s celkovým výkonom max. 50 voltampérov, resp. max. 100 voltampérov. Na ovládanie sa používa dotyková obrazovka. Hub-50 a Hub-100 prepínajú medzi denným a nočným režimom prostredníctvom svetelného senzora a disponujú aj časovačom. Transformátory majú 2 prípojky na in-lite podzemné káble a vkusný, mechanicky odolný plastový kryt. Cez kábel ich možno rozšíriť o snímač pohybu Move.

142,00 €* / ks