Hľadanie produktov

in-lite Disc Light Head Black

Disc Light Head od in-lite je súčasť stojacieho svietidla, ktoré sa musí skombinovať s Disc Tube Low (výška 35 cm) alebo Disc Tube (výška 60 cm), aby bolo svietidlo kompletné. Priemer svietiaceho disku je 20 cm, Disc svieti iba nadol a vydáva difúzne svetlo.

DetailDescriptionFullLess

Disc Light Head od in-lite je súčasť stojacieho svietidla, ktoré sa musí skombinovať s Disc Tube Low (výška 35 cm) alebo Disc Tube (výška 60 c... viac
Vybrali ste si nasledujúci variant produktu:
in-lite Disc Light Head Black
146,22 €* / ks

(146,2200 €/m2)

146.22

Ceny vrátane DPH plus náklady na dopravu

Produkt dostupný u vášho predajcu
i
vmDetailMusterLabel
vmDetailMusterContent
Číslo produktu: 28158
CE-Kennzeichnungen-icon2

Tlač stránky

Opis produktu
Privat/Architekt: 2
Druh produktu: záhradné svietidlá
Farba_detail: black
Osvetlená oblasť v m: 3
Výkon vo W: 2.9 W
Výkon vo VA: 4.9 VA
Účel použitia: osvetlenie ciest a chodníkov, záhradné osvetlenie
Odber podľa cenníka: 15
in-lite Disc Tube Black
Disc Tube je súčasť stojacieho svietidla, ktoré sa musí skombinovať s Disc Light Head, aby bolo svietidlo kompletné. Disc Tube je stojan svietidla, do záhonu s pôdou alebo štrkom alebo do trávnika sa upevňuje jednoducho pomocou hrotu do zeme. Disc Tube je dostupný vo výškach 35 cm a 60 cm.

45,00 €* / ks

in-lite Kábel
12-voltové káble s dĺžkou 25 m, resp. 40 m, ktoré možno uložiť pod dlažbu alebo vrstvu zeme. Týmito káblami sa dá prepojiť transformátor a svietidlo s maximálnou vzdialenosťou 40 m.

97,00 €* / ks

in-lite Transformátor
Pre systém in-lite máte k dispozícii transformátory Hub-50 a Hub-100, ako aj transformátor Smart Hub-150, ktorý možno ovládať cez aplikáciu. Na transformátory Hub-50, resp. Hub-100 môžete pripojiť svietidlá s celkovým výkonom max. 50 voltampérov, resp. max. 100 voltampérov. Na ovládanie sa používa dotyková obrazovka. Hub-50 a Hub-100 prepínajú medzi denným a nočným režimom prostredníctvom svetelného senzora a disponujú aj časovačom. Transformátory majú 2 prípojky na in-lite podzemné káble a vkusný, mechanicky odolný plastový kryt. Cez kábel ich možno rozšíriť o snímač pohybu Move.

142,00 €* / ks

in-lite Disc Pendant Black
Disc Pendant od in-lite je závesné svietidlo s napätím 12 voltov. Svietidlo vydáva náladové difúzne svetlo. Štandardne sa dodáva s káblom dlhým 2,2 m, ktorý sa dá skrátiť. K Disc Pendant dostanete odľahčenie kábla, na ktorom svietidlo visí, kábel sa ukryje v strope a dieru uzavriete priloženým gumeným prekrytím. Svietidlo Disc Pendant by malo byť namontované podľa možnosti na mieste chránenom pred vetrom.

167,4000 €* / ks