Hľadanie produktov

in-lite Sway Light Head

Sway Light Head od in-lite je svetelná hlavica, ktorá sa upevňuje na Sway Tube, flexibilnú ohybnú tyč. Sway Light Head má priemer 8,5 cm a svieti nadol. Svietidlo vydáva difúzne svetlo a perfektne sa hodí na osvetlenie vysokých rastlín a tráv. Sway Tube je k dispozícii v dĺžke 1 m, Sway Tube Low v dĺžke 60 cm. Sway je skvelá voľba, ak chcete mať v záhrade špeciálne osvetlenie. Keď skombinujete viacero svietidiel Sway, pri jemnom pohybe vo vetre dosiahnete prekrásny kolísavý efekt.

DetailDescriptionFullLess

Sway Light Head od in-lite je svetelná hlavica, ktorá sa upevňuje na Sway Tube, flexibilnú ohybnú tyč. Sway Light Head má priemer 8,5 cm a svi... viac
Vybrať farbu
priemer vybrať
Vybrali ste si nasledujúci variant produktu:
in-lite Sway Light Head Pearl Grey
95,80 €* / ks

(95,8000 €/m2)

95.8

Ceny vrátane DPH plus náklady na dopravu

Produkt dostupný u vášho predajcu
i
vmDetailMusterLabel
vmDetailMusterContent
Číslo produktu: 28153
CE-Kennzeichnungen-icon2

Tlač stránky

Opis produktu
Privat/Architekt: 2
Druh produktu: záhradné svietidlá
Farba_detail: pearl grey
Osvetlená oblasť v m: 1.5
Výkon vo W: 1 W
Výkon vo VA: 1 VA
Účel použitia: osvetlenie ciest a chodníkov, záhradné osvetlenie
Odber podľa cenníka: 15
Všetky ceny a kombinácie
in-lite Sway Light Head
85,72
95,80
95,80
in-lite Sway Tube
Sway Tube je súčasť stojacieho svietidla, ktorá sa musí skombinovať so Sway Light Head, aby bolo svietidlo kompletné. Sway Tube je stojan svietidla, do záhonu s pôdou alebo štrkom alebo do trávnika sa upevňuje jednoducho pomocou hrotu do zeme. Sway Tube je dostupný vo výškach 60 cm a 1 m.

27,00 €* / ks

in-lite Kábel
12-voltové káble s dĺžkou 25 m, resp. 40 m, ktoré možno uložiť pod dlažbu alebo vrstvu zeme. Týmito káblami sa dá prepojiť transformátor a svietidlo s maximálnou vzdialenosťou 40 m.

97,00 €* / ks

in-lite Transformátor
Pre systém in-lite máte k dispozícii transformátory Hub-50 a Hub-100, ako aj transformátor Smart Hub-150, ktorý možno ovládať cez aplikáciu. Na transformátory Hub-50, resp. Hub-100 môžete pripojiť svietidlá s celkovým výkonom max. 50 voltampérov, resp. max. 100 voltampérov. Na ovládanie sa používa dotyková obrazovka. Hub-50 a Hub-100 prepínajú medzi denným a nočným režimom prostredníctvom svetelného senzora a disponujú aj časovačom. Transformátory majú 2 prípojky na in-lite podzemné káble a vkusný, mechanicky odolný plastový kryt. Cez kábel ich možno rozšíriť o snímač pohybu Move.

142,00 €* / ks